Tarieven | Glasnet Heemskerk Tarieven – Glasnet Heemskerk

Tarieven

Een glasvezelaansluiting op Glasnet Heemskerk is betaalbaar en open. Door de open netwerk-opzet krijgt elke dienstenleverancier toegang zonder drempels. Dit biedt vele kansen voor de lokale ondernemers. Een glasvezel verbinding is in tegenstelling tot ADSL symmetrisch wat betekent dat men altijd met dezelfde en gegarandeerde snelheid kan uploaden én downloaden. Verwacht u binnen 3 tot 5 jaar dat uw huidige ADSL aansluiting niet meer volstaat? Doe dan nu mee en uw korting gaat eerder in.

Maandelijkse kosten

50/50 Mbps, 1:1, non-overbooked

€  149

100/100 Mbps, 1:1, non-overbooked

€  169

250/250 Mbps, 1:1, non-overbooked

€  199

Eenmalige aansluitkosten

kostprijs*

Prijzen op basis van een 5 jarig contract. Contractduur van 3 jaar ook mogelijk. Ethernet capaciteit zonder internet of diensten. Eenmalige aansluitkosten op basis van kostprijs aannemer doch minimaal € 850,- (excl BTW).